About Us

За нас – The Blue House

Изберете стая, която най-добре отговаря на вашия вкус и бюджет

Търсите Семеен Хотел в Обзор, изберете Синята къща и ще останете очаровани. В невероятна близост до плажа. Рядко ще намерите Морски курорт в който хотела Ви, да е с добра локация, в същото време да е тихо и спокойно място.

Ниски цени, домашен уют, на 2 минути от плажа, тих район ,
  • Невероятна Гледка
  • Тих и спокоен район
  • На 2 минути от плажа
  • На 2 минути от центъра на Обзор

Адрес на Синята къща в Обзор
Обзор хотел

Орисан да бъде Градът на слънцето, Обзор е свежата глътка въздух измежду задушните и претъпкани морски комплекси. Макар и малък, Обзор ще ви впечатли с добре поддържаната си инфраструктура и с пищната зеленина, която краси всяко ъгълче на курорта. Осъзнавайки значението на Обзор като град с космополитно историческо минало, местните власти са обърнали голямо внимание на наследените антични съкровища.  Превръщайки  ги  в градивна част от курортния му облик.

Но освен с придобитото културно-историческо наследство, градът привлича засилен туристически интерес и заради изобилието от природни красоти, пръснати в цялата околност.

На първо място трябва да споменем, че Обзор е курортът с най-дълга плажна ивица по-българското Черноморие. Близо 8 км. фин златист пясък плавно следва извивките на живописен залив и свързва двата скални носа в краищата му. давайки възможност за установяване на всевъзможни плажни атракции и почивни бази. В северния си край заливът се „заключва“ от нос Свети Атанас, а в южния – от нос Емине, където се издига един от шестте фара по родното Черноморие.

На около 9 км, в посока на нос Емине, се намира защитената местност Иракли.  Любимо място на къмпингуващите по крайбрежието и болна тема на всички екозащитници. Няколко километра преди Емине пък се издига нос Св. Никола (точката, където Стара планина се среща с Черно море) и село Емона (древно и изключително привлекателно населено място с около 20 души население).

Ако досега не сте били в Обзор, може би е време да го посетите. Освен, че ще останете приятно изненадани от атмосферата, красотите и условията, които предлага, ще се убедите, че не случайно е бил наречен Градът на слънцето. Град изпълващ с топлина, уют и живителни сили всеки, решил да опознае древните му тайни.

Нашите предимства

Защо да изберете The Blue House

Ще почуствате, че имате всички удобства все едно сте си у дома. Хотелът осигурява домашен уют и възможност да прекарате няколко незабравими дни със семейството или приятелите си, без да ви липсва домът

Рядко може да се съчетае Морски курорт в разгара на сезона , да е на тихо и спокойно място.

Къща за гости Blue House в Обзор е разположенa нa 100 метра от плажа и има невероятна гледка към морето.

Отзиви

STAY TUNED WITH US

Get our updated offers, discounts, events and much more!