Четворка стая

Check Availability This Room
Price from 72.00 лв. Night

Четворка стая в Blue House в Обзор – стая с три легла

Търсите Четворка стая до морето, попаднахте на точното място. Къща за гости Blue House в Обзор е разположенa нa 100 метра от плажа и 200 метра от центъра на Обзор. Стая с четири легла в Blue House състои от спалня с двойно легло и две единични легала. Има самостоятелен санитарен възел, хладилник телевизор и просторна тераса с изглед към морето. Домашен уют, тих и спокоен район, изключително добра локация.

Обзор е ваканционен град притежаващ приоритета на едни от най- популярните туристически дестинации в България. Обзор е тихо и красиво място с прекрасни и просторни плажове. Спокойно море, свеж въздух и красиви околности. Курортът е разположен в едно от най-живописните кътчета на нашето Черноморие. На брега на залив, простиращ се между нос Атанас (на север) и подножието на Еминската планина (на юг) – последният залесен склон на Източна Стара планина. Крайбрежната ивица на Обзор е една от най- дългите по нашето Черноморие. И именно това го прави и една от най-желаните дестинации за почивка в България.

Ако все още се двоумите, къде да прекарате лятната си почивка, резервирайте Четворка стая в Обзор Синята къща на уникално ниски цени! Стая с четири легла в Синята къща се намират само на 100 метра от плажа в Обзор.

Защо Тройна стая близо до морето в Обзор

Обзор е атрактивен курорт и заради рядката комбинация от морски и горски въздух, които способстват за лечението на много белодробни болести, както при деца, така и при възрастни. Гостите на града могат да изберат гората или морския бряг за приятното изкарване на почивката си. Горната част на предградието с неговите минерални извори и красиво горски поляни е подходящо място за пикник, разходки и детски игри.

Стаята разполага:

  • Телевизор

     

  • Интернет

 

Настаняване: Максимум 4-ма души
Площ: 80 кв.
Изглед: Към морето
Закуска: Не
Тераса: Балкон
Паркинг: Не
Интернет: Да
Хладилник: Да

1 review for Четворка стая

  1. :

    Good location – everything in the city can be reached with a short walk and the entrance to the beach is only 100m away. Very clean and comfortabe room. Kitchen is equipped enough to prepare and enjoy your meal. And, of course, amialbe hosts who create warm and friendy atmosphere. Thank you…

Add a review

Regular plan

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
72.00 лв. 72.00 лв. 72.00 лв. 72.00 лв. 72.00 лв. 72.00 лв. 72.00 лв.

юли 1, 2022 to август 31, 2022

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
96.00 лв. 96.00 лв. 96.00 лв. 96.00 лв. 96.00 лв. 96.00 лв. 96.00 лв.

STAY TUNED WITH US

Get our updated offers, discounts, events and much more!